Dick, Tom en Marcel tijdens editie 2017(Foto: Dorpshuis Angeren)
Dick, Tom en Marcel tijdens editie 2017(Foto: Dorpshuis Angeren)

Singersongwriters in The Round in dorpshuis Angeren

ANGEREN - Op zondagmiddag 22 april is dorpshuis Angeren Theater opnieuw het decor voor een singer-songwriters ontmoeting van drie artiesten die veelvuldig in het land te horen en te zien zijn. De eerdere sessies met dit trio waren een geweldig succes en snel uitverkocht.

Dick van Altena, Oosterhout - als frontman van de bekende countryband Major Dundee schreef Dick, inmiddels ruim 40 jaar ‘in ’t vak’ al vele catchy countrysongs en bescheiden hits. Jaren achtereen sleept hij Awards binnen en talrijke albums staan inmiddels op zijn naam van country tot onvervalst Betuws Dialect. Tijdens deze middag is van alles wat te horen. (www.dickvanaltena.com)

Tom Schraven Arnhem (Angeren) - De jongste in het gezelschap. Ooit winnend finalist van Kunstbende Nederland en zanger bij Montezuma. Als liedjesschrijver laat Tom zich inspireren door collega singersongwriters en country artiesten, met een vleugje pop. (www.tomschraven.nl)

Marcel Smulders, Tilburg - Marcel is al jaren het gezicht en vocaal geluid van Neerlands countryband Savannah uit Tilburg. Bij het jaarlijkse Countrygala veelvuldig overladen met Awards. (www.savannah.nl)

Toegangskaarten voor deze speciale muziekmiddag zijn te koop in het dorpshuis of te reserveren via tickets@dorpshuisangeren.nl. Bellen kan naar 026 3251186. De kaarten kosten15,00 euro in de voorverkoop (17,50 aan de zaal indien nog voorradig).

Dorpshuis Angeren, Emmastraat 23, Angeren - aanvang 14.30 uur (zaal open 13.30 uur). Meer info staat op: www.dorpshuisangeren.nl.