Landelijke teams Hutaf

winnen opnieuw

HUISSEN - In het Groningse Harkstede sloot Hutaf 1 de eerste seizoenshelft af tegen Argus 1. Na de eerste twee wedstrijden nam het Huissense team afstand van Argus met vijf winstpartijen op rij.

In de laatste drie wedstrijden kwamen de Groningers nog iets terug waardoor het 7-3 werd voor Hutaf. Door deze uitslag en de verrassende nederlaag van concurrent Enjoy&Deploy Taverzo 1 klom Hutaf 1 naar de eerste plek op de ranglijst.

Hutaf 2 begon al als koploper aan de wedstrijd tegen Veluwe 1 in Apeldoorn. Het werd een regelmatige 7-3 overwinning voor de Huissenaren, waarmee de koppostitie werd gehandhaafd. Jaimie Brans won al zijn wedstrijden. Matthijs van Hilten en Jesper van Zanten wisten beide twee partijen naar zich toe te trekken.

In ’t Koelhuis speelde Hutaf 3 tegen HTTC ’71 1 uit Heteren. Zoals de stand op de ranglijst al liet zien werd het een gelijkopgaande strijd die eindigde in een 5-5 eindstand. Stijn Stellaard wist al zijn partijen naar zich toe te trekken. Bart Arnts wist één wedstrijd te winnen. Invaller Duco van Leeuwen, speelde goed, maar wist dit goede spel niet om te zetten in een winstpartij.