Praktijkles vissen (Foto: sportvisserij ned.)
Praktijkles vissen (Foto: sportvisserij ned.)

Visles van HSV De Karper

BEMMEL - HSV De Karper organiseert weer een cursus vissen voor kids.

Ben jij een beginnende visser? Dan is de cursus vissen voor kids een aanrader voor jou! Een basiscursus leren vissen met de vaste hengel. Hartstikke leuk voor kinderen die weleens met hun vader,moeder of opa/oma gaan vissen,maar zeker ook voor kinderen die vissen interessant vinden en graag wat willen leren hierover.

Kortom: een boeiende en leerzame basiscursus vissen die elke visser gevolgd moet hebben. Tijdens de cursus krijg je allerlei leuke materialen zoals het jeugdpakket zoetwatervissen, het boekje vissen doe je zo en een vishengel. Alle kinderen die de cursus goed hebben meegedaan krijgen een visdiploma.

De cursus is op woensdag 11, 18, 25 april en 2 mei van 18:45 20:15 uur in Scoutinggebouw Sportlaan 1 F Bemmel. Op woensdag 9 mei wordt al het geleerde in de praktijk gebracht in het groene hart van Bemmel. De cursus is bij uitstek geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar. De cursus is helemaal gratis.

Aanmelden kan via jeugdcommissie@hsvdekarper-online.nl of bij Willy van den Brink 0481 464987 of bij Erwin Gertsen 06 39279525.