Vieringen protestantse gemeenten

LINGEWAARD - De week van 25 - 1 april is de week vóór Pasen, ook wel Stille Week, genoemd. Vanuit de protestantse gemeenten van Angeren, Bemmel-Haalderen en Gendt-Doornenburg zal deze week gezamenlijk gevierd worden. Dit betekent dat de vieringen in de Stille Week afwisselend in de drie gemeentes gehouden worden.

Op Witte Donderdag, 29 maart, zal er een viering zijn in de protestantse kerk van Bemmel, Oude Kerkhof 13. In deze viering gaat ds. G. Boer voor. De aanvangstijd is 19:00 uur.

Op Goede Vrijdag, 30 maart, zal er een dienst zijn in de protestantse kerk van Gendt, Torenlaan 12. Deze dienst is voorbereid door de oecumenische werkgroep van Gendt-Doornenburg. Ds. M. de Bree zal hierin voorgaan. De aanvangstijd is 19:00 uur.

Op zaterdag 31 maart is er een Paasnachtviering in de protestantse kerk van Angeren, Molenstraat 1. Ds. N. da Costa zal hierin voorgaan. De aanvangstijd is 21:00 uur.

Op zondag 1 april, Paasmorgen, zijn er vieringen in de protestantse kerken van Bemmel en Gendt, waarin respectievelijk ds. G. Boer en ds. M. de Bree voorgaan. Beiden beginnen om 10:00 uur. Allen welkom bij de vieringen!