Van links naar rechts staand: Diänne, Inge, Isa, Maaike, Lianne, Noa, Huub van links naar rechts zittend: Anniek, Lou-lou, Bo, Evi, Judith, Lydie (foto: Dianne Molthoff) Dianne Molthoff

Dames B1 HV Huissen

kampioen

HUISSEN - Dit jaar hebben de meiden B1 van HV Huissen de competitie in Overijssel gespeeld. Omdat alle tegenstanders ‘onbekend’ waren was het voor de meiden wel spannend. Mede door het goede spel maar vooral doordat ze er als team stonden en samen bleven knokken, stonden ze aan het einde van de eerste competitie helft ongeslagen bovenaan.

De tweede helft van de competitie begon iets minder goed en ze verloren twee wedstrijden met één doelpunt verschil. Door het goede doelsaldo stonden ze nog eerste maar de missie was duidelijk: om kampioen te kunnen worden moesten ze nu alles winnen. Ze hebben er met z’n allen hard voor gewerkt en zondag 25 maart stond de laatste competitiewedstrijd uit tegen Holten op het programma. Aan supporters was geen gebrek en ze kregen een mooie en spannende wedstrijd te zien. De meiden begonnen enigszins gespannen aan de wedstrijd en na ruim vijf minuten viel het eerste doelpunt. Daarna kwamen ze beter in hun spel, maar Holten gaf niet op. Met een stand van 4-5 gingen de meiden met een kleine voorsprong de rust in. De tweede helft bleef spannend en de teams waren aan elkaar gewaagd. De eindstand was 11-14 en het kampioenschap was een feit.

van links naar rechts staand: Diänne, Inge, Isa, Maaike, Lianne, Noa, Huub van links naar rechts zittend: Anniek, Lou-lou, Bo, Evi, Judith, Lydie