Record aantal deelnemers

Open Badmintontoernooi BC Gendt

GENDT - Zondag 8 april vindt in Gendt het 17e open badmintontoernooi plaats.

Een jaar met record aantal aanmeldingen: 77 koppels! (vorig jaar was het al 64 koppels), totaal 99 spelers. De diverse badmintonkoppels zullen zich zondagochtend weer melden voor de dames- en herendubbels in drie categorieën. ’s Middags zullen de gemengd dubbel wedstrijden gespeeld worden, eveneens in drie categorieën.

De categorieën voor de koppels, zowel heren- als dames- en gemengd dubbel die deze dag uitkomen zijn categorie 6 competitieklasse en categorieën 8 en 9 recreantenklasse.

Na een lekker kopje koffie of thee en de nodige uitleg en (huis)regels beginnen de eerste wedstrijden om 09.00 uur. Omstreeks 12.00 uur zullen de mixwedstrijden (gemengd dubbel) gespeeld worden. En om 17.30 uur zullen naar verwachting alle wedstrijden gespeeld zijn en daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

De badmintonvereniging heeft een jeugdafdeling die op dinsdagavond traint. De senioren en recreanten trainen en spelen op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze speeldagen in sporthal Walburgen in Gendt. Meer informatie wordt gegeven door Han Kuster (hankuster@upcmail.nl) en staat op www.bcgendt.nl.