Afbeelding
Foto:

Voorjaarsconcert bij

Stedelijke Muziekvereniging

HUISSEN - De Stedelijke Muziekvereniging Huissen geeft op zondag 8 april een vrolijk voorjaarsconcert in de zaal van De Buitenpoort in Huissen. De aanvang van het concert is om 14.00 uur. De toegang gratis. Het concert wordt gehouden met veel medewerking van de jeugd in opleiding.

Een groot deel van het concert zal worden mee gespeeld door de leerlingen, die in opleiding zijn bij de vereniging en die dus wekelijks aan een deel van de repetities meedoen. De dirigent en de muziekcommissie hebben een leuk afwisselend concert samengesteld. Zo worden onder meer gespeeld: een selectie van Queen melodieën; een Olympische fanfare; Roemeense dansen en muziek uit filmfavorieten.

8 april is ook de datum van “Kom in de Kas” en van de opening van het toeristenseizoen voor de VVV Lingewaard. In de pauze van het concert zal een bijzonder boekje worden gepresenteerd: '…wandeling door de Kom'.

Het boekje was een idee van enkele VVV-vrijwilligers en bevat een beschrijving en locatie aanduiding van de in de kom van Huissen voorkomende spreuken, muurschilderingen, kunstwerken, gevelplaquettes en de 'Walk of Fame' van de Bevelander Muzikanten. Het eerste exemplaar zal officieel worden aangeboden aan Theo Jansen, de demissionaire wethouder van toerisme .

Op de dag van de presentatie is het boekje gratis in De Buitenpoort en bij Mea Vota, daarna tegen betaling in de VVV-winkel. Meer info staat op www.stedelijkemuziekhuissen.nl, en te verkrijgen via 06 21844411 en mail: secr.smh@stedelijkemuziekhuissen.nl.