Afbeelding
Foto:

Prijsuitreiking klantvriendelijkste ondernemer

BEMMEL - Tijdens de algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging Bemmel deze week is de eerste prijs voor klantvriendelijkste ondernemer Bemmel 2018 uitgereikt aan AJ Eten&Drinken.

In de periode december 2017 - februari 2018 zijn mensen via Facebook uitgenodigd deel te nemen aan deze actie en winkeliers in Bemmel te beoordelen op klantvriendelijkheid. Verder is er tijdens de vergadering afgesproken dat de topprioriteit voor 2018 is het aanwinnen van nieuwe en behouden van bestaande klanten uit Nijmegen-Noord (voormalige Lent en Oosterhout). Verschillende pr-acties zullen hiervoor de eerst komende maanden worden uitgevoerd.

Louis du Pré: "Met het huidige gemixte aanbod van retail in Bemmel (van grotere supermarkten tot eenmanszaken zoals bijvoorbeeld schoenmaker Luuk Huting of een sympathieke kleine boekhandel 'De Toren van Bemmel', de gratis parkeergelegenheid en de snelle bereikbaarheid vanuit Nijmegen-Noord naar Bemmel (wat in de nabije toekomst nog verder zal verbeteren met de Dorpensingel Oost) heeft Bemmel alles in huis om voor de inwoners van Nijmegen Noord de eerste keuze te worden voor niet alleen de dagelijkse boodschappen maar ook voor 'n terrasje lunch of diner.