Numerologie bij

damesplatform Huissen

HUISSEN - Op dinsdag 10 april is er een interessante en educatieve avond bij het damesplatform Huissen. Spiritueel-neuroloog Gerrit Jansen uit Doetinchem komt een lezing geven over numerologie.

Numerologie heeft alles te maken met cijfers en hierbij is de geboortedatum en volledige geboortenamen en eigen achternaam belangrijk. Want niemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren. "Heeft u interesse in deze avond dan bent u welkom tegen een betaling van vijf euro. En wellicht komt u nog iets te weten over u zelf." De avond begint om 19.45 uur en wordt gehouden in zalencentrum De Valom in Huissen

Leden en introducees kunnen zich deze avond opgeven voor de dagtocht op dinsdag 12 juni. En voor de fietstocht op dinsdag 22 mei. De kosten voor de dagtocht is 58 euro en de fietstocht is gratis.

Creatief met bloemen in het Mantelzorgcafé Lingewaard

HUISSEN - Op woensdag 18 april kunnen mantelzorgers weer aanschuiven in het mantelzorgcafé. Van 14.00–16.00 uur is iedereen welkom in het Dominicanenklooster, Stadsdam 1 in Huissen.

Tijdens een ontspannende activiteit waarin de lente centraal staat, kunnen mantelzorgers uit Lingewaard met elkaar in gesprek en ervaringen uitwisselen. Mensen die voor iemand zorgen kunnen tegen allerlei zaken aanlopen. Andere mensen ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten kan dan fijn zijn. Enthousiaste vrijwilligers, die zelf ervaring hebben met het geven van mantelzorg begeleiden deze middag.

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van twee euro. "Voor meer informatie kunt u contact opnemen met vrijwillig coördinator Anske van Spanje, 026 3254569 of u kunt zich aanmelden via SWL Meldpunt: 088 2552555 of email: meldpunt@swlingewaard.nl.