Afbeelding
Foto:

Wat beweegt de hardloper?

BEMMEL - Als u van humor en van hardlopen houdt, kom dan zaterdag 14 april naar de TOP-voorstelling 'Wat beweegt de hardloper' in de Theaterkerk.

Bram, Abdelkader en Hans. Drie mannen met een heel verschillende achtergrond. Bakker is psychiater, Benali schrijver en Koeleman voormalig topatleet. Maar alle drie hebben ze van hardlopen een bezigheid gemaakt die een cruciale plaats inneemt in hun leven. Drie mannen die hardlopen alleen al om het hardlopen zelf. Samen vormen ze een sportieve drie-eenheid: de geest, de verbeelding en het lichaam. U gaat genieten van een negentig minuten durend en buitengewoon inspirerend literair hardloopspektakel vol woorden, gelardeerd met muziek, beeld en beweging.

Bram Bakker (1963) is psychiater, publicist en schrijver. Zijn pr op de marathon is 2.46.23. Abdelkader Benali (1975) schrijft romans, (journalistieke) verhalen en poëzie. Zijn pr is 2.44.25. Hans Koeleman (1957) was deelnemer aan de Olympische Spelen van Los Angeles (1984) en Seoul (1988). Met 8.18.02 op de 3000 meter steeplechase behoorde hij tot de wereldtop. Hij heeft twee hardloopboeken geschreven. Zijn pr is 2:52:56.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 15 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.