Zeemanskoor Schip Ahoy (foto: Henk Sluiter)
Zeemanskoor Schip Ahoy (foto: Henk Sluiter)

Lentekriebels in Angeren

ANGEREN - Lentekriebels in Angeren. Het voorjaarsevenement voor Angeren en wijde omgeving. Een dag vol met attracties, show en informatie. Komende zondag 8 april van 11.00 tot 17.00 uur!

Om 11.15 uur wordt het festijn geopend op het podium op de hoek Molenstraat / Grundel door de percussieband 'Slag bij Nieland'. Vervolgens zal op het podium om 12.45 uur harmonie Sint-Ceacilia optreden. Om 14.00 uur is er een optreden van Popkoor 2000 en om 14.40 uur van Vocal groep ZiZo. Om 15.30 uur een spetterend optreden van dansgroep Flow en om 16.00 uur de afsluiting met zeemanskoor Schip Ahoy. Op het kermisterrein vindt ook dit jaar weer het vogel- en koningschieten plaats, georganiseerd door schuttersgilde Sint-Bavo.

Nieuw dit jaar is de eerste Angerse Zeepkistenrace. Deze wordt mede georganiseerd door Scoutng Angeren. Meer dan vijftien teams zullen vanaf 12.00 uur starten vanaf de dijk tussen de kerken en finishen bij Herberg De letste Stuyver.

In Molenstraat en Zahnstraat treft u naast de lokale ondernemers ook veel (sport)verenigingen en hobbyisten aan. Roparun, de Supportersvereniging, Historische Kring, de Sasa en handbalvereniging Angeren zijn enkele van de verenigingen die u kunt ontmoeten.

Traditiegetrouw zal de oldtimervereniging weer aanwezig zijn. Ook de ondernemers buiten het festijn hebben hun deuren geopend. Zo kan men bij minicamping Qklq aan de Kamervoort yurts bezichtigen en Mongoolse hapjes proeven. Het totale programma staat op www.ondernemendangeren.nl.