Nieuwe tenues wielerploeg De Snelbinders (foto: Veronic Arnts)
Nieuwe tenues wielerploeg De Snelbinders (foto: Veronic Arnts)

Sponsor bedankt

GENDT - Wielerploeg De Snelbinders uit Gendt heeft zich in een nieuw tenue gestoken. Samen met de sponsoren Fysiotherapie Wismans uit Gendt en Deko uit Elst is dit op zondag 25 maart met de start van het nieuwe seizoen op de foto vastgelegd.

Wielerploeg De Snelbinders is een groep van vijftien recreatieve wielrenners tussen de 50 en 70 jaar. Van half maart tot half oktober wordt er elke zondagmorgen een tocht tussen de 80 en 100 km gefietst. Dit gaat er nog behoorlijk fanatiek aan toe want de gemiddelde snelheid ligt toch wel boven de 30 km per uur.

Eens in de twee jaar wordt een week in het hooggebergte (Alpen, Pyreneeën, Dolomieten) doorgebracht. Daar wordt iedere keer weer naar uitgekeken. Daarnaast vindt er eens per jaar een lange tocht van meer dan 150 km plaats. Het seizoen wordt afgesloten met een lang weekend in de Ardennen, Eiffelgebied of Zuid Limburg. "Wij willen de sponsoren bedanken voor het schenken van de mooie tenues waarmee De Snelbinders als team herkenbaar voor de dag komen."