Afbeelding
Foto:

Regie- en callcenter DVG ontzorgt reizigers

BEMMEL - DVG Personenvervoer heeft het afgelopen jaar een tweede regie- en callcenter geopend in Bemmel. Het eerste regie- en callcenter is gevestigd in het hoofdkantoor in Rijen. Op de klantencontactcentrales zijn in totaal 66 mensen werkzaam, die werken in wisselende diensten. Op de vestiging in Bemmel zijn ongeveer 15 personen werkzaam. Al deze medewerkers zorgen er samen voor dat reizigers dagelijks veilig naar hun plaats van bestemming kunnen reizen.

DVG Personenvervoer (De Vier Gewesten BV) is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen en is opgericht in 1992. Het werkgebied van DVG heeft zich in de loop der jaren uitgebreid tot geheel Nederland. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers.

Eind augustus 2016 is DVG gestart met de uitvoering van het project AVAN (Aanvullend Vervoer Arnhem-Nijmegen). Voor dit project plant en coördineert DVG het vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen voor reizigers die geen gebruik kunnen maken van het reguliere openbaar vervoer. De planning en coördinatie van dit project worden vooral vanuit de locatie in Bemmel verzorgd.

Sinds 1 januari 2017 verricht DVG de coördinatie van het Zittend Ziekenvervoer voor de coöperatie VGZ UA. Teneinde de rit aanvragen van beide vervoersprojecten op een efficiënte wijze te kunnen verwerken, worden deze op het callcenters in Rijen en Bemmel aangenomen en verwerkt.

Beddenspeciaalzaak De Vries een begrip in Malden en verre omgeving

MALDEN – De Maldense Beddenspeciaalzaak De Vries is in ruim 25 jaar een begrip in Malden en omgeving geworden, mede door de hoogwaardige service wat betreft slaapoplossingen, die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten.

"Omdat ieder mens uniek is, is slapen nog nooit zo persoonlijk geweest', aldus eigenaar Remko de Vries. Bij De Vries wordt via een zeer geavanceerd meetsysteem van het lichaam een scan gemaakt, waaruit vervolgens een advies voortkomt welk slaapsysteem het meest aansluit bij de contour van het lichaam van de klant. Zo worden onder andere de persoonlijke lichaamskenmerken van de klanten in kaart gebracht zoals lengte, gewicht, lichaamsvorm, bekken – taille – en schouderbreedte.

Met deze slaapoplossingen op maat zorgt De Vries ervoor dat het lichaam op ieder plek een natuurlijke ondersteuning krijgt. Op het proefbed bij De Vries wordt deze ondersteuning direct ervaren op basis van het aanbevolen matras en hoofdkussen. Mocht later de lichaamsbouw door diverse oorzaken veranderen, zoals door zwangerschap of gewichtsverlies, dan past De Vries het slaapsysteem gewoon aan. Dit is een kosteloze service bij de mensen thuis. Daarnaast blijkt uit onderzoeken dat slapen op een goed bed de gezondheidsklachten zonder meer doet verminderen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe slaapoplossing en wil je zo comfortabel mogelijk slapen, kom dan zeker langs voor een gratis bodyscan en krijg een bed van je dromen!