Beddenspeciaalzaak De Vries een begrip in Malden en verre omgeving

MALDEN – De Maldense Beddenspeciaalzaak De Vries is in ruim 25 jaar een begrip in Malden en omgeving geworden, mede door de hoogwaardige service wat betreft slaapoplossingen, die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten.

"Omdat ieder mens uniek is, is slapen nog nooit zo persoonlijk geweest', aldus eigenaar Remko de Vries. Bij De Vries wordt via een zeer geavanceerd meetsysteem van het lichaam een scan gemaakt, waaruit vervolgens een advies voortkomt welk slaapsysteem het meest aansluit bij de contour van het lichaam van de klant. Zo worden onder andere de persoonlijke lichaamskenmerken van de klanten in kaart gebracht zoals lengte, gewicht, lichaamsvorm, bekken – taille – en schouderbreedte.

Met deze slaapoplossingen op maat zorgt De Vries ervoor dat het lichaam op ieder plek een natuurlijke ondersteuning krijgt. Op het proefbed bij De Vries wordt deze ondersteuning direct ervaren op basis van het aanbevolen matras en hoofdkussen. Mocht later de lichaamsbouw door diverse oorzaken veranderen, zoals door zwangerschap of gewichtsverlies, dan past De Vries het slaapsysteem gewoon aan. Dit is een kosteloze service bij de mensen thuis. Daarnaast blijkt uit onderzoeken dat slapen op een goed bed de gezondheidsklachten zonder meer doet verminderen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe slaapoplossing en wil je zo comfortabel mogelijk slapen, kom dan zeker langs voor een gratis bodyscan en krijg een bed van je dromen!