Koffie-uurtje bij

ParticipatiePunt Huissen

HUISSEN - "Woon je in Huissen, vind je het leuk om meer betrokkenheid te creëren in deze wijk en heb je woensdagmiddag niks te doen? Kom dan 18 april naar het koffie uurtje bij het ParticipatiePunt. Dit is een initiatief van Philadelphia zorg; locatie Vicarie in samenwerking met studenten van de HAN en het ParticipatiePunt."

"Heb je behoefte aan een praatje of wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan is dit koffie-uurtje het perfecte moment hiervoor. De bewoners van de Vicarie zijn op het idee gekomen van dit koffiemoment, omdat ze wat meer betrokkenheid wilden creëren in de buurt. In samenwerking met Het ParticipatiePunt in Huissen en studenten van de HAN is dit in gang gezet. Wij hopen dat je mee doet aan dit koffiemoment en dat je zin hebt om een kopje koffie te drinken en een gezellig praatje te maken met een van de bewoners!

Koffie-uurtje is 18 april van 14.30 -15.30 uur in het PP Huissen aan de Lange Kerkstraat 15 in Huissen. "Heb je vragen over het koffie-uurtje, een andere (hulp)vraag of ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan kan je contact opnemen met het ParticipatiePunt Huissen op de woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur; 088 2552530 of mail: pphuissen@swlingewaard.nl."