Landelijke teams Hutaf handhaven

zich als koploper ondanks nederlagen

HUISSEN - Hutaf 1 speelde in landelijk B tegen directe concurrent Enjoy&Deploy Taverzo 1 uit Zoetermeer. Het Huissense team begon als koploper, met een voorsprong van vijf punten, aan de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd zag er veel belovend voor Hutaf. Halverwege stond het team met 3-2 voor.

In het tweede deel van de wedstrijd werd echter geen partij meer gewonnen, waardoor de gasten met 7-3 de wedstrijd naar zich toetrokken. Ondanks deze nederlaag blijft Hutaf 1 koploper met één punt voorsprong op Enjoy&Deploy Taverzo 1.

Het tweede team van Hutaf speelde tegen team 3 van Enjoy&Deploy Taverzo. Ook hier begon het Hutaf-team als koploper en was de directe tegenstander ook de grootste concurrent voor de titel. Na een gelijk opgaand begin nam Enjoy&Deploy Taverzo het initiatief waardoor ook hier de Huissense formatie een 7-3 nederlaag leed. Ondanks dat gaat in deze landelijk C poule Hutaf 2 nog fier aan kop.

De komende wedstrijden zullen voor Hutaf 1 en Hutaf 2 spannend en beslissend worden in de strijd om het kampioenschap. In de tweede klasse speelde Hutaf 5 tegen SKF 4 uit Veenendaal. Het bezoekende team nam vanaf het begin het initiatief. Dankzij het gewonnen dubbelspel en één winstpartij van Duco van Leeuwen werd het uiteindelijk 8-2 voor SKF.