Bengaalse Kook /Eetdag
Bengaalse Kook /Eetdag Foto: Uit archief Stichting Pani

Beleef de Bengaalse keuken

en steun het goede doel

HUISSEN/ARNHEM - Op 22 april organiseert de Stichting Pani een Bengaalse Kook/Eetdag onder leiding van de Bengaalse Laiju. De opbrengst gaat voor 100 procent naar de LearnWorkShop van Pani in Bangladesh.

Kom mee koken of gewoon alleen lekker proeven. De kosten blijven voor koken en/of mee-eten gelijk: 35 euro per persoon, inclusief de drankjes. De kosten voor inkoop van eten en de drankjes betaalt het bestuur van de stichting privé.

Programma

Kook Mee: 14.00 uur starten we met koken.
Eet Mee: Vanaf 16:00 uur borrel; vanaf 18:30 uur samen eten.
Locatie: Montessori College, Utrechtseweg 174, Arnhem.
Meld je aan via: elise@stichtingpani.nl en vermeld het aantal personen en of je alleen komt eten of ook koken. Betalen graag via rekeningnummer NL08INGB0006048505 o.v.v. Stichting Pani Arnhem, Bengaalse dag.

Informatie
De Bengaal Ali Sekender woont al ruim 30 jaar in Huissen. Samen met zijn familie zet hij zich in voor de mensen in Bangladesh en heeft hij de Stichting Pani opgericht. Pani zet zich in voor de provincie Rangpur in Bangladesh. Pani is het Bengaalse woord voor water: het fundament van leven. De mensen achter de stichting zijn ervan overtuigd dat hulp begint met de basis (water, hygiëne, school). Hulp heeft echter pas echt zin als dit leidt tot zelfstandigheid. Stichting Pani streeft hiernaar met de Learn.Work.Shop (LWS). Meer informatie staat op www.stichtingpani.nl.