Foto: Henk Sluiter
Foto: Henk Sluiter Foto:

Gaat Koningsdag Angeren echt verloren?

ANGEREN – Het Oranjecomité Angeren bestaat dit jaar 70 jaar. Het belooft dan ook een spetterend Oranjefeest te worden! Maar... het zal toch niet tegelijkertijd ook een spetterend einde zijn van de jaarlijkse Koningsdagviering in Angeren?

Na jaren van enthousiaste inzet hebben de huidige bestuursleden al langer geleden aangegeven het stokje over te willen dragen. Een nieuw bestuur, nieuw bloed, een frisse wind zorgt weer voor nieuwe ideeën en energie! Toch is gebleken dat er niemand staat te trappelen om in Angeren één keer per jaar een onvergetelijke dag te organiseren voor jong en oud... Koningsdag Angeren kenmerkt zich door de versierde fietsenoptocht voor de kinderen, de fietspuzzeltocht voor de volwassenen en allerlei activiteiten voor de jeugd. Er is altijd gezellige muziek bij het Dorpshuis. Een leuk moment om met iedereen bij te praten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Maar misschien heb je wel veel leukere ideeën? Wil je het in Angeren eens over een heel andere boeg gooien? Ook dat mag! Je bent meer dan welkom om toe te treden in het nieuwe bestuur. Het zou toch erg jammer zijn als alle Angerense kinderen voor de viering van Koningsdag moeten uitwijken naar een van de andere dorpskernen van Lingewaard? Hoe mooi zou het zijn, als de volwassen inwoners van Angeren aan de jeugd van Angeren meegeven dat de saamhorigheid, zoals te zien is bij de Angerense kermis, het mooie van een kleine dorpskern is. Dat het iets is om trots op te zijn!

Beste inwoners van Angeren, laten we óók volgend jaar weer samen Koningsdag organiseren en vieren. Dus pak je vriend of vriendin, buurman of buurvrouw, sportmaatje, schoonzus of zwager bij de arm en meld je samen aan! De huidige bestuursleden staan klaar om de nieuwe bestuursleden op weg te helpen. Voor alle informatie bel je: 06 25377615 of mail naar: oranjecomiteangeren@hotmail.com. Gewoon doen. Koningsdag Angeren mag toch niet verloren gaan?