Afbeelding
Foto:

Boerderij De Lande in twee jaar een begrip in Lingewaard

HUISSEN – 26 maart bestond Boerderij De Lande twee jaar. Tijd om weer eens polshoogte te nemen bij deze onderneming. Bij binnenkomst voelt het direct weer goed aan. Boerderij De Lande ademt een gezellige en gemoedelijke sfeer uit. Het pand, het interieur en de entourage hebben karakter.

"Wat vliegt de tijd snel voorbij. De eerste dagen dat wij open waren staan nog scherp op mijn netvlies. Het waren ook wel de moeilijkste dagen," lacht Rubén Arcos Schuurs die samen met Michiel Straten eigenaar is van Boerderij De Lande. "Je begint een restaurant waarbij alles nieuw is. Het pand, het personeel, de gerechten, de manier van werken en de systemen, echt alles, " vervolgt Michiel. "Ja en toen liepen wij hier en daar een beetje vast. Maar dat hebben we snel meer dan goedgemaakt."

Twee jaar later behoort Boerderij De Lande tot één van de meest gewaardeerde pannenkoekenrestaurants uit de regio. "De gasten waarderen onze gastvrijheid en kwaliteit. Dit zien we terug in de recensies waarbij wij worden beloond met een 9,7! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee omdat het een positieve bevestiging is van de inzet en de visie die je hebt", aldus Rubén.

Bij Boerderij De Lande kan men niet alleen genieten van een heerlijke lunch, pannenkoek of ander gerecht. Maar Boerderij De Lande heeft ook mogelijkheden voor onder andere feesten en partijen. Boerderij De Lande, Karstraat 91, Huissen; 026 2135054; www.boerderijdelande.nl.