Afbeelding
Foto:

Mobile Service

Centre Lingewaard

HUISSEN - Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen week wederom een franchise- overeenkomst gesloten. Franchisenemer Rob van Genderen wordt vanaf vandaag door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in mei 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Huissen (Gemeente Lingewaard)

Rob van Genderen is in 2002 zijn bedrijf 'Freelance Systeembeheer' gestart voor zakelijke klanten. In de binnen- stad van Huissen heeft hij al een aantal jaren een computerwinkel genaamd 'Computerhulp'.

Al zoekende naar een aanvulling van zijn bedrijfsactiviteiten kwam hij in contact met Mobile Service Centre. Wij danken Rob voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel succes met Mobile Service Centre Lingewaard.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert.

Mobile Service Centrum mag de titel 'erkend electronisch installatiebedrijf' voeren. Dit is een initiatief van UNETO-VNI. De titel geeft klanten extra garantie voor een goede service.

U kunt binnenkort zes dagen per week terecht bij Mobile Service Centre Lingewaard en via de website (www.mobileservicecentre.eu) uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085 5363637 of per email via lingewaard@mobileservicecentre.eu.

De vestigingslocatie van Mobile Service Centre Lingewaard is: Vierakkerstraat 48, Huissen.