De badmintonwedstrijden in volle gang (foto: Alberdien Langen)
De badmintonwedstrijden in volle gang (foto: Alberdien Langen) Alberdien Langen

Zeer geslaagd open badmintontoernooi

GENDT - Zondag 8 april vond in Gendt het Open Badmintontoernooi plaats. Dit jaar werd het toernooi alweer voor de zeventiende keer georganiseerd met een zeer groot aantal deelnemende koppels.

Zondagochtend begonnen we met de dames- en heren dubbels en ’s middags de gemengd dubbels. Dit jaar kwamen de deelnemende koppels uit oa Arnhem, Breda, Culemborg, Dieren, Eerbeek, Lent, Nieuwegein, Nijmegen, Zutphen en natuurlijk Gendt. Totaal liefst 73 koppels (vorig jaar 62).

De gezelligheid, sfeer en sportiviteit zat er gelijk goed in. Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden om de wedstrijdpunten. Het was een zeer geslaagde dag! De activiteitencommissie van BC Gendt dankte Hofstede Hovaria, Etos Venselaar en WijnZinnig voor de prijzen en sponsoring van dit toernooi. Evenals een aantal winkeliers AH Gendt, The Read Shop Viergever, Dio Carla, Moods, Alberdeco, Bloemsierkunst De Gent, Cafetaria Flintrop, Boerderijwinkel De Geer, Express Wear, Schoonheidssalon Erika, Bakkerij Milder, Tuincentrum De Pas, Leemreise, Snelders Sport, Eucalypta snoepgoed, De Huyskweker, Rebo Reclame, Nr. 19, Welkoop en Van Dam Tweewielers voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij.

"Lijkt het je ook leuk om een keer te badmintonnen. Badminton Club Gendt heeft een jeugdafdeling op de dinsdagavond. De volwassenen spelen op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze speelavonden in sporthal Walburgen." Meer informatie en uitslagen staan op www.bcgendt.nl.

De badmintonwedstrijden in volle gang (foto: Alberdien Langen)