Winnaar Gerrit Jeurissen Award 2017 (foto: Gerrit Jeurissen Fonds)
Winnaar Gerrit Jeurissen Award 2017 (foto: Gerrit Jeurissen Fonds) Foto: Gerrit Jeurissen Fonds

Genomineerden prijsuitreiking Gerrit Jeurissen Award bekend

HUISSEN - Tijdens de prijsuitreiking op dinsdagavond 24 april zullen drie initiatieven uit Huissen en omstreken kans maken op de Gerrit Jeurissen Award 2018. Zij ontvangen dan een bedrag van 3.000 (1e prijs), 1.500 (2e prijs) of 500 euro (3e prijs). Daarnaast wordt er een publieksprijs van 250 euro beschikbaar gesteld door ONS Accountants en Belastingadviseurs.


De genomineerden (in willekeurige volgorde) zijn:
- Roparun team Lingewaard voor een bijdrage in de onkosten van camperhuur voor de verplaatsing van niet lopers en lopers die rust hebben tijdens de Roparun 2018 van Parijs naar Rotterdam in het Pinksterweekend.
- Stichting Dierenpark Het Slingerbos voor het aanpakken van het dierenverblijf.
- Stichting 1411-1661 (beheerder van de Gilden van Sint-Gangulphus en Sint-Laurentius binnen de stad Huissen) voor een financiële bijdrage voor draagriemen, historische kostuums en restauratie van de dieptrommen.

Geïnteresseerden welkom
De prijsuitreiking is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden vanaf 19.30 tot circa 22.30 uur bij zalencentrum De Valom in Huissen. De drie genomineerde initiatieven zullen een korte presentatie geven. Ook geeft de prijswinnaar van vorig jaar, Mea-Vota, een presentatie over de realisatie van hun initiatief afgelopen jaar. Daarna is er gelegenheid tot stemmen vanuit het publiek. Na beraadslaging van de jury is de bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking.

Meer informatie over de Gerrit Jeurissen Award staat op www.gerritjeurissenfonds.nl.