Afbeelding
Foto:

Koningsdag in Doornenburg:

Danny Panadero, stiletto-run

DOORNENBURG - Dit jaar wordt Koningsdag gevierd op het dorpsplein in Doornenburg. De start is met een optocht door het dorp begeleid door harmonie en schutterij en uiteraard hoort hier een versierde fiets bij.

Na de optocht zal de vlag worden gehesen en zullen aansluitend diverse activiteiten worden gehouden. Nieuw dit jaar is de stiletto-run. Hierbij is het de bedoeling om op hoge hakken een korte afstand zo snel mogelijk af te leggen. Ook zullen er diverse optredens zijn.

Programma:

11.00 uur Verzamelen op dorpsplein.

Optocht door het dorp met harmonie en schutterij met versierde fietsen, skelters en dergelijke.

11.30 uur officiële opening en start festiviteiten met onder andere leuke spelen voor de kinderen, springkussen, muziek met dj's, kleedjes markt, competities, touwtrekken, bierpul schuiven, stiletto-run.

Optredens van koor 'Ons Verzetje' en dansgroep Mix Moves en speciale gast Danny Panadero. Na de optredens is er nog een gezellige afterparty, begeleid met een hapje en een drankje. Uiteraard wordt deze afterparty begeleid door de dj's JenP.

Koningsdag rommelmarkt met gezellige muziek in De Lingehof

BEMMEL - Op vrijdag 27 april houdt Zinzia Zorggroep, locatie De Lingehof een rommelmarkt in het gezellige Grand Café van het Bemmelse verpleeghuis aan de Gouden Appel 122 en met mooi weer natuurlijk ook buiten.

De rommelmarkt begint om 11.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Iedereen is welkom. Tijdens de rommelmarkt is er gezellig muziek dit wordt verzorgd door DJ Joep. Natuurlijk kan men ook een hapje en een drankje kopen in het Grand-café. De entree is gratis.