(foto: N. Hubers)
(foto: N. Hubers) Foto: N. Hubers

Kom 'Op de koffie' in Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk organiseert op woensdag 25 april van 10.30 tot 12.00 uur, haar tweede inloopkoffieochtend. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk, waarin bezoekers informeel en gezellig met elkaar in gesprek gaan.

Na de zeer geslaagde start 28 maart willen de gastvrouwen van stichting De Zandse Kerk de deelnemers 25 april het bijzonder gewaardeerde programma van maandelijkse koffieochtenden samen met de bezoeker verder vorm geven. Met als rode draad 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet vooral van de gezelligheid'. Nodig zelf gerust iemand uit om mee te gaan en gezellig aan te schuiven.

"Tijdens deze tweede koffieochtend is er tevens een mogelijkheid uw wensen kenbaar te maken wat u graag zou willen horen of zien. Bijvoorbeeld het uitnodigen van een spreker, om informatie te krijgen over speciale onderwerpen naar uw keuze. Alle suggesties zijn zeer welkom.
Bij vroegtijdige inloop kunt u deze gelegenheid aangrijpen om met ogen waar te nemen welke veranderingen in dit prachtige gebouw worden uitgevoerd. De kerk is open vanaf 10.00 uur. Wij staan dan graag klaar om uw vragen te beantwoorden en zien weer uit naar een grote opkomst."

"Wij vragen voor deelname op 25 april weer een kostenbijdrage van 2,00 euro per bezoeker. Voor meer informatie vooraf kunt u bellen met 06 14803998, of mailen naar info@zandsekerk.nl."