Afbeelding
Foto:

De geschiedenis van De Leemkuulers (19)

25 juni 2018 bestaat Egerländerkapel De Leemkuulers, uit Bemmel, 25 jaar als zelfstandige kapel. In deze serie kunt U lezen hoe het de kapel deze 25 jaar vergaan is.

2010. Dit jaar is een 'doorsnee' muziekjaar geweest voor ons. We hebben wel veel opgetreden, maar er was geen grote uitzondering voor wat betreft de optredens. Hier volgt een opsomming van onze optredens. In februari hebben we de carnavalsavond van verzorgingshuis Luidina en verpleeghuis Lingehof opgeluisterd. In maart zijn we in De Brink in Huissen geweest. Op 30 april hebben we de Koninginnedag in Duiven opgeluisterd. In juni hebben we Fraukje en Mark een serenade gebracht in verband met hun huwelijk. In juli hebben we een koffieconcert gegeven op het vlot in Sonsbeekpark te Arnhem en hebben we onze jaarlijkse familiedag gehouden. In augustus ons kermisconcert gegeven in de binnentuin van de Gouden Appel. In september een concert in Insula Dei in Arnhem en natuurlijk ons jaarconcert. Het laatste optreden van dit jaar was in de tent bij het sportpark tijdens het Herfstfestijn. Hier moesten we door de modder naar binnen en waren onze kniekousen, die normaal wit zijn, erg gespikkeld van de modder spatten.

Bijzondere activiteiten in dit jubileumjaar

--Vierdaagse zondag,15 juli Internationaal Kapellen Festival Bemmel op de markt in Bemmel. Aanvang 11.30 uur gepland einde 17.00 uur. Dit is het eerste lustrum. Gratis toegang.

--Zaterdag 29 september jubileumconcert in zalencentrum De Kolk in Haalderen. Aanvang 20.00 uur gepland einde 22.30 uur. Kosten 7,50 euro.

--15 december slotconcert samen met zangkoor Meander in de Theaterkerk in Bemmel. Aanvang 20.00 uur, gepland einde 22.30 uur Tevens is er een minikerstmarkt verzorgd door en voor goede doelen (onder andere SOL, Buddyhuis is www.stophersentumoren.nl, Vlinderfonds).