De Zonnebloem

zoekt lotenverkopers

LINGEWAARD - De Zonnebloemafdeling Bemmel - Haalderen - Ressen zoekt lotenverkopers.

Ook dit jaar is er weer een Zonnebloemloterij. Met de opbrengst van de loten is het mogelijk dat de Zonnebloemafdleing Bemmel - Haalderen - Ressen activiteiten kan organiseren voor mensen met een fysieke beperking. "Wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de activiteiten van de Zonnebloem, dan kan dat door in de periode mei/juni een aantal loten te verkopen. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in uw directe woonomgeving maar ook bij familie, kennissen en collega's.

Wilt u een aantal loten voor uw rekening nemen neem dan contact op met Ria Hesselink (bestuurslid activiteiten) via 0481 465605 of Nico Broex (penningmeester), 0481 463334.

Autismemarkt Lingewaard

BEMMEL - "Bent u ouder van een kind, jongere met ASS en op zoek naar activiteiten voor uw kind kom dan woensdagavond 16 mei naar de autismemarkt met als thema: Vrije tijd, logeren en vakanties."

Diverse organisaties actief op dit gebied zullen zich tijdens de autismemarkt presenteren. De avond zal ingeleid worden door ouders die zich actief inzetten om autisme in Lingewaard op de kaart te zetten en Wilma Jansen, MEE-cliƫntondersteuner jeugd, die zal ingaan op vragen rondom ondersteuningsmogelijkheden vanuit de gemeente Lingewaard. Ook als belangstellende is een ieder welkom.

De inloopavond start om 19.00 en eindigt om 21.30 uur en vindt plaats bij SWL, Cuperstraat 9 in Bemmel. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk in verband met de organisatie bij Monique Ritzen, SWL Steunpunt Mantelzorg, 06- 22 93 32 58 of via E mail: m.ritzen@swlingewaard.nl