Footgolfen voor het Heldenvoetbal van SC Bemmel

BEMMEL - Zes studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verdiepen zich in Evenementmanagement. Zij organiseren een footgolfevenement voor SC Bemmel. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni vanaf 10:00 uur. Het evenement staat in het teken van het Heldenvoetbal (Gehandicaptenvoetbal). De opbrengst gaat naar deze groeiende tak.

Footgolf is een combinatie van voetbal en golf. Traptechniek, spelinzicht en concentratievermogen worden in dit spel op de proef gesteld; individueel en als team. Op sportpark Ressen wordt op 2 juni een parcours van negen holes uitgezet. De teams moeten het parcours in zo min mogelijk beurten afleggen. Er wordt gespeeld volgens het principe van de beste-bal.

Heldenvoetbal
Het Bemmelse Heldenvoetbal heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Drie jaar geleden begon het met slechts drie leden. Inmiddels telt het al ruim dertig leden. Om deze groei te blijven bekostigen is financiƫle ondersteuning nodig. De gehandicaptenvoetballers zullen op deze dag ook een wedstrijd spelen.

Inschrijving
Inschrijven is mogelijk via de website van SC Bemmel. De inschrijfformulieren zijn ook te vinden in de kantine van SC Bemmel. Inschrijven kan in teams van 6 tot 8 personen en is vanaf 8 jaar. Lid of geen lid van SC Bemmel, je bent welkom om mee te doen of om de teams te komen aanmoedigen!

Barbecue
Tijdens het evenement vindt een barbecue plaats. Hiervoor dien je je in te schrijven. Bezoekers die niet deelnemen aan het evenement, kunnen zich opgeven bij het kantinepersoneel van SC Bemmel. Dit kan tot op de dag zelf.