Afbeelding
Foto:

Voorjaarsmarkt

Pro College Bemmel

BEMMEL - Kom naar de voorjaarsmarkt van Pro College Bemmel Lentekriebels. Krijgt u ook zin in de lente? Zon, buiten zijn, bloemen en planten volop in bloei.

Bent u al bezig geweest op uw terrras? Zoekt u nog nieuwe bloemen voor op het balkon? Heeft u groenteplanten nodig voor in uw tuin? Dit alles, en meer, is verkrijgbaar op de voorjaarsmarkt van Pro College Bemmel. Komt u samen met ons de lente vieren?

Voorjaarsmarkt

Op woensdag 16 mei organiseren de leerlingen weer de voorjaarsmarkt! Dit is een gezellig evenement met kraampjes vol planten, curiosa en andere leuke artikelen om de lente in uw huis en tuin te halen. Onze leerlingen maken van uw aankoop graag een cadeautje met onze inpakservice. Tijdens de markt verzorgen zij uw hapje en drankje op ons tuinterras. Een deel van de opbrengst gaat naar de Nierstichting. De inkoop van materialen, het maken van artikelen, het bakken van lekkers, het bedienen, ligt in handen van de leerlingen.

Wij zien u met plezier tegemoet op 16 mei tussen 13.00 uur en 15.30 uur op Sportlaan 1k in Bemmel. Planten zijn ook te reserveren/bestellen per e-mail: bemmel@procollege.nl (ook om de bestellijst op te vragen).

De bestelling is op te halen op woensdag 16 mei van 13.00-16.30 uur. Bent u minder goed ter been of heeft u weinig tijd? Dan kunnen leerlingen de bestelling thuis bezorgen. Neem dan contact op met school. Meer info: 0481 453 884 (docenten mevrouw Louw, meneer De Leeuw, mevrouw Schrijver). Bezoekadres: Pro College Bemmel- Sportlaan 1K, Bemmel; www.procollege.nl/bemmel.