Afbeelding
Foto:

Bloesemrit Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op zondag 6 mei rijdt de Angerse Oldtimer Club de Bloesemrit. Dit is de eerste tourtocht van het jaar.

De route zal door de Betuwe gaan waar de fruitbomen in bloei staan. De rit-uitzetters hebben alle inzet weer getoond om de deelnemers te laten genieten. Gehoopt wordt natuurlijk op mooi weer. Het inschrijven is zondag vanaf 9.30 uur bij De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren. Gerben en Danielle hebben de koffie klaar.

Om 10.30 start de tourtocht via de Zahnstraat naar de Lodderhoeksrstraat. De trekkers vertrekken als laatste om een vlotte doorstroming te hebben. Halve wegen de rit is er een pauze voor de deelnemers. Op deze pauzeplaats is meestal een bezienswaardigheid en koffie met gebak.

Het tweede deel van de tocht brengt de deelnemers weer naar clubhuis De Letste Stuyver. Gerben en Danielle hebben dan een warme hap klaar voor de deelnemers en een lekker koud drankje. "Bent u in bezit van een oldtimer meldt u aan tot en met vrijdag 4 mei bij Johan Kuster telefoon 06 13189274 of 026 3250315. Aanmelden kan ook via mail info@angerseoldtimerclub.nl. "Meldt u wel eerst aan zodat de organisatie weet hoeveel deelnemers er zijn Wil u ons uitzwaaien of komen kijken? Altijd welkom!"