Afbeelding
Foto:

Voorjaar met de Zonnebloem

LINGEWAARD - Een zomerse dag in april. De Zonnebloem Bemmel, Haalderen en Ressen had een fantastische middag.

"We waren met vijftig mensen aanwezig in De Minkhof om allerlei spelletjes te spelen. Natuurlijk zorgden we ervoor dat het onze gasten aan niks ontbrak. Vanwege de plotselinge warmte hielden we ook goed in de gaten dat er genoeg werd gedronken. Overal werden extra kannen met water neergezet. Het weer liet zich deze middag echt van zijn goede kant zien. We hadden niet beter kunnen wensen.

Enkele mannen gingen buiten jeu de boules spelen. Anderen zaten lekker buiten op het terras te kaarten. Dit keer waren er ook enkele mensen die na wat spelletjes heerlijk gingen kletsen met elkaar, terwijl ze luisterden naar de live muziek van de mannen van Diato. Je zag de mensen genieten. Sommigen gingen aan de arm van een vrijwilliger een rondje maken in de tuin en naar de beesten kijken.

We sloten deze middag gezamenlijk af met een lekkere kop soep en een broodje. Vrolijk gingen de gasten aan het einde van de middag naar hun huis. Vrijwilligers werden allen hartelijk dank gezegd", aldus het verslag door voorzitter Cora Sluiter- de Goey.