Afbeelding
Foto:

Bewegen op Maat door Flow Angeren

ANGEREN - Bewegen op maat is een programma dat aangeboden wordt door FLOW Angeren voor mensen die minder mobiel zijn of een chronische aandoening hebben. Hierdoor is aansluiting bij het huidig beweegaanbod lastig. De lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Muziek en beleving spelen een belangrijke rol tijdens de lessen.

Bewegen op maat brengt je niet alleen in beweging. Je ontmoet daarnaast ook andere sporters en doet nieuwe contacten op. De lessen werken toe naar meer vertrouwen in het eigen lichaam. De lessen beginnen met een warming-up, daarna volgen balans en coƶrdinatie oefeningen, een blokje kracht- en souplesse-oefeningen en een cooling down.

De lessen starten woensdag 16 mei van 17.30-18.30 uur in het Kulturhus Angeren, Emmastraat 23. Instromen is altijd mogelijk. Voor meer informatie neem contact op met Lisette Wolters liz.wolters@gmail.com.

Dit programma is ontstaan uit het project Bewegen Op Recept, waarbij huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, sportaanbieders, diƫtist, verpleegkundige en de sport- en cultuurcoach samen werken om mensen die moeite hebben om in beweging te komen te ondersteunen. Meer informatie staat op www.swlingewaard.nl.