Hoe samen verder na hersenletsel?

BEMMEL - Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als gevolg van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, tumor of ongeluk heeft grote impact op het leven van iemand die het treft en zijn directe omgeving. Als mensen na behandeling weer in de thuissituatie terecht komen weet de familie niet altijd waar ze met hun vragen terecht kunnen.

Op dinsdag 15 mei zal Martijn Peeters, GZ Neuroloog/ Hoofdbehandelaar Hersenz ingaan op de gevolgen van hersenletsel voor mensen in de chronische fase. Daarnaast zal hij informatie geven over behandeltrajecten en partnergroepen die er zijn voor betrokkenen en familieleden. Ook komt een ervaringsdeskundige aan het woord.

Het Ontmoetingscafé is een informatie en ontmoetingspunt voor betrokkenen en familieleden die voor iemand zorgen. SWL organiseert deze bijeenkomsten in samenwerking met huisartsenpraktijk De Teselaar, Zinzia Zorggroep locatie verpleeghuis De Lingehof en RijnWaal Zorggroep. Contactpersonen van deze organisaties zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De avond is in het Grand Café van verpleeghuis De Lingehof, Gouden Appel 122 in Bemmel. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. "Wilt u aan deze avond deelnemen dan kunt zich aanmelden via SWL: E- mail: meldpunt@swlingewaard.nl of telefoonnummer: 088 2552555."