Afbeelding
Foto:

Bemmel Zingt deze zomer

BEMMEL - Zondag 8 juli staat het centrum van Bemmel weer geheel in het teken van het evenement 'Bemmel Zingt'. Na de succesvolle edities van afgelopen twee jaar bruist het centrum deze dag weer van energie. Het wordt weer een combinatie van het Smartlappenfestival, een koop(jes)zondag en een rommelmarkt.

Tijdens het Smartlappenfestival treden in het centrum tussen 11.00en 17.30 uur, verdeeld over vijf podia, liefst twintig koren op met zo'n achthonderd deelnemers uit het hele land.

Koopjeszondag

De winkeliers in het centrum zetten deze dag, elk op hun eigen creatieve manier, letterlijk de bloemetjes, boeken, schoenen, kleding, et cetera buiten voor hun winkel in de vorm van een koopjesmarkt. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Rommelmarkt
Ook zal weer een rommelmarkt worden gehouden. Geïnteresseerde hobbyisten kunnen voor 25 euro een kraam huren. Daarnaast wordt een borg gevraagd van vijf euro in verband met het schoon opleveren. Inschrijven hiervoor tegen contante betaling kan tot en met zaterdag 24 juni bij: Hema Bemmel Markt 11 in Bemmel en Buiting Schoenen aan de Dorpsstraat 25 in Bemmel. Meer informatie staat op www.slk-lingewaard.nl en www.beleefbemmel.nl. Bemmel Zingt wordt mede mogelijk gemaakt door schoonmaakbedrijf Aalbers, Ristorante Da Giorgio, café De Roskam en Het Wapen van Bemmel.