Afbeelding
Foto:

Regionale aandacht voor landelijke campagne Rabobank Oost Betuwe

'Wat heb jij straks nodig?'

ANGEREN – Ondernemersvereniging Angeren georganiseerde dit jaar voor de 21e keer het succesvolle evenement: Lentekriebels. Ook dit jaar was het zeker door het prachtige voorjaarsweer en de nieuwe activiteiten een groot succes.

Als één van de vele deelnemers was ook het Marktteam Lingewaard van Rabobank Oost Betuwe met hun opvallende VW oldtimer bus aanwezig. In de vele gesprek met de passanten, onder het genot van koffie of thee en Droom!-appelgebak werd de vraag gesteld: Wat heb jij straks nodig? en waarom? Dit uiteraard aansluitend op de huidige landelijke campagne: 'Straks heb je het nodig'.

Naast de voor de hand liggende antwoorden was het opvallend dat een groot aantal bezoekers aangaf het antwoord niet te zoeken in de tastbare zaken, maar vooral in ander zaken zoals gezondheid of (klein) geluk. Geld of vermogen is daarvoor géén voorwaarde, maar financiële zelfredzaamheid draagt daar zeker aan bij! De Rabobank doet dit via de site, de kantoren en mogelijk ook via hun mobiele adviseurs als u zelf niet (meer) in staat bent om naar kantoor te komen.

Uit de vele reactie die het Marktteam Lingewaard genoteerd heeft tijdens deze prachtige dag, heeft het Marktteam het in hun ogen meest ludiek antwoord gekozen. Deze prijswinnaar, Eleonore Suermondt werd daarvoor getrakteerd op een dinercheque van Restaurant Rijnzicht in Doornenburg. Marktteam Lingewaard feliciteerde Eleonore van harte!