Struinen door de natuur met uitleg van een natuurgids (foto: Anciella Tap)
Struinen door de natuur met uitleg van een natuurgids (foto: Anciella Tap) Foto: Anciella Tap

Met IVN RijnWaal-gidsen op avontuur in Gendtse Waard

GENDT - Weleens gezien en ervaren hoe rijk de natuur in de Gendtse polder is? Misschien gehoord van de grote vier, die in dit gebied te vinden zijn? Enig idee hoeveel planten er groeien in deze polder?

Ooit gehoord van rivierduinen? Weleens echt gestruind? Niet over gebaande paden, maar in het wild? Als jij deze dingen eens wilt ontdekken of meemaken. Dat kan!

Vanaf begin mei gaan IVN gidsen met belangstellenden op pad om te struinen in de natuur in de directe omgeving van camping Waalstrand. Ze vertrekken om 19.00 uur vanaf de receptie van de camping en zijn ongeveer 2 uur later weer terug. De kosten voor deelname zijn vijf euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis!

Aanmelden kan bij de receptie van camping Waalstrand (info@waalstrand.nl) en daar kan ook betaald worden voor aanvang van de struintocht. Let op, de tocht gaat door als er minimaal zes deelnemers zijn.

De data zijn: donderdag 3 mei, vrijdag 11 mei, zaterdag 19 mei, donderdag 31 mei, donderdag 14 juni, donderdag 28 juni, donderdag 26 juli, donderdag 2 augustus, donderdag 16 augustus, donderdag 23 augustus, donderdag 6 september, donderdag 13 september, donderdag 20 september.

De IVN gidsen, Henny, Jos en Ruud zien je graag tijdens een of meerdere struintochten.