Afbeelding
Foto:

Mega Opruiming: De Huiskamer van nu en Yels.nl ruimen op!

GENDT - Het is weer voorjaar en de nieuwe collecties komen uit! Dit betekent dat de oude collecties plaats moeten maken voor de nieuwe!

De Huiskamer van Nu en Yels.nl houden dan ook komende vrijdag, zaterdag en zondag een stuntweekend waar de uitlopende collecties met een mooie korting verkocht worden! De openingstijden tijdens het stuntweekend zijn als volgt:

Vrijdag 4 mei van 09.00 - 17.00 uur, zaterdag 5 mei van 10.00 - 17.00 uur en zondag 6 mei van 13.00 - 17.00 uur.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom aan de Langstraat 277 in Gendt! Wilt u alvast een kijkje nemen welke producten u bij ons kunt verkrijgen? Kijk dan gerust even op www.yels.nl. Het Yels.nl en De Huiskamer van Nu team staat voor u klaar om u vakkundig te woord te staan en u te voorzien van een heerlijk kopje koffie!
Daarnaast hebben we een volledig nieuwe collectie Teak buitenmeubels en Shade Design Terrasoverkappingen. De Terrasoverkappingen van ShadeDesign zijn ideaal om u te beschermen tegen de zon. Het innovatieve twisterdoek maakt deze overkappingen ook perfect om te schuilen voor de regen! In onze showroom is dit product in verschillende opstellingen te bewonderen. Ook staan er nieuwe banken van UrbanSofa en TowerLiving in de showroom!