Team Nol op de Col fietst in juni de Alpe d'HuZes

REGIO - In oktober 2017 krijgt Nol van Rossum te horen dat hij non-hodgkin heeft, een agressieve maar goed te behandelen vorm van kanker. Verschrikkelijk nieuws, maar vol strijdlust gaat hij de behandelingen aan met maar één doel, 100 procent herstel.

'Kanker heb je niet alleen, kanker heb je samen' en daarom hebben de (schoon)zonen van Nol direct het initiatief genomen om hem te steunen in de vorm van een sportieve uitdaging. Op 7 juni gaan zij de Alpe d'HuZes fietsen, wat betekent dat zij één of meerdere keren deze Franse berg zullen gaan beklimmen. Gepaard met een sponsoractie voor het KWF hopen alle duizenden deelnemers van dit evenement veel geld op te halen voor onderzoek naar kanker, zodat er in de toekomst niemand meer dood hoeft te gaan aan deze ziekte.

Ook de kleinkinderen van Nol dragen hun steentje bij doormiddel van het verkopen van zelfgemaakte kaarten en het doen van karweitjes in de buurt. Al het geld komt ten goede van Team Nol op de Col en daar is opa uiteraard enorm trots op.

Als alles goed verloopt, is Nol eind mei klaar met zijn behandelingen en zal hij samen met zijn vrouw José afreizen naar Frankrijk om zijn (schoon)zonen aan te moedigen. 'Daar leef ik naar toe. Reken maar dat ik dan aan de kant sta te juichen voor Team Nol op de Col.'

Wilt u ook sponsoren? Kijk dan op https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/doneren -Team Nol op de Col.