Team 031 Lingewaard 2018 (foto: P. van Koolwijk)
Team 031 Lingewaard 2018 (foto: P. van Koolwijk)

Lingewaard 031 Roparun

LINGEWAARD - "Namens Team Lingewaard 031 willen we Huisman Sport bedanken voor het sponsoren van de nieuwe loopshirts. Dit doen ze al net zo vaak als wij aan de Roparun deelnemen namelijk tien keer. Vanwege dit jubileumjaar hebben ze nog een extra teamtenue gesponsord. Er zijn nog veel andere bedrijven die ons gesponsord hebben, zie www.031lingewaard.nl."

De Roparun is een estafetteloop van meer dan vijfhonderd kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

"Wij weten niet van ophouden, omdat het doel ons allemaal aanspreekt en we in de nabije omgeving iedere keer weer geconfronteerd worden met de gevolgen van deze vervelende ziekte. Roparun besteedt de donaties niet aan onderzoek om de ziekte te overwinnen, maar bestemt de gelden voor patiƫnten en directe betrokkenen om hun leven draaglijker /aangenamer te maken.

Wij zouden het fantastisch vinden als jullie ook een donatie geven om mensen in de laatste dagen van hun leven hopelijk nog een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Alle donaties worden direct overgemaakt naar het goede doel zodat we nog meer sponsoren kunnen bedanken."

Voor meer informatie over Roparun: kijk dan even op www.roparun.nl. Direct doneren kan: www.roparun.nl/doneren.html; kies voor Team 031 Lingewaard.