Afbeelding
Foto:

Je eigen uitzicht kiezen, gaan en staan waar je wilt

Co-Bus Buscamper Verhuur

OOIJ – Wat houdt dat in, een buscamper huren? De afgelopen zes jaar hebben al velen kennis gemaakt met Heleen en Arnold (Co-Bus), ervaring opgedaan met het huren van een buscamper en hun ondervindingen gedeeld via referenties op de website.


Al die referenties samengevat: "Heerlijk rijden in een comfortabele buscamper, met alles erop en eraan én erin natuurlijk. Alles tot in de puntjes verzorgd vanaf de reservering tot en met de uitleg bij het ophalen van de buscamper."
Een vakantie waar met veel genoegen en plezier op teruggekeken kan worden; dat is waar Co-Bus met haar buscampers graag aan wil bijdragen.

De buscampers zwerven door Europa: van Noorwegen tot Portugal – naar zon, bergen, mooie steden of zee. Bij terugkomst genieten ook Heleen en Arnold van de vakantieverhalen. Van dat gevoel van vrijheid dat door huurders is ervaren: op mooie plekjes langer kunnen blijven staan om te genieten, dan weer verder en je laten verrassen waar je uitkomt. Je 'huisje' met alles er op en erin heb je toch bij je.
Zin in vakantie met een buscamper of benieuwd naar referenties? Kijk op de website co-bus.nl of bel Co-Bus voor een afspraak (06 12403209).