OVG klaar voor de

Rabobank Clubkas Campagne

GENDT - Zo'n tweehonderd verenigingen in de regio proberen deze weken zoveel mogelijk stemmen te vergaren om daarmee via de Rabobank Clubkas Campagne de clubkas te versterken. Rabobankleden kunnen vijf stemmen verdelen over hun favoriete club of vereniging.

Ook de Gendtse Ouderenvereniging is dit jaar weer van de partij, want het is een onmisbare vorm van inkomsten geworden. Het bestuur gaat daarbij leden die niet over internet beschikken, of het stemmen niet zelfstandig voor elkaar krijgen, actief daar bij helpen. Een telefoontje naar het secretariaat (425450) is voldoende. De brief of e-mail met de stemcode wordt dan opgehaald en verwerkt met de opgegeven voorkeurstemmen.

Bovendien is er op vrijdagmorgen 25 mei van 10.30 tot 11.30 uur de mogelijkheid, om persoonlijk op het secretariaat: Huis te Gendt 4 langs te komen met de brief met stemcode. Onder het genot van 'n kopje koffie, wordt de opgegeven stemvoorkeur dan verwerkt. Ook niet-leden kunnen van deze stemmogelijkheid gebruik maken. Enige voorwaarde is, dat de OVG dan minimaal één stem krijgt toebedeeld. Laat uw stemmen niet verloren gaan, want ze zijn veel geld waard.