Primeur met pinksteren:

Lente in Doornenburg

DOORNENBURG - Op tweede pinksterdag maandag 21 mei wordt voor de eerste keer het evenement 'Lente in Doornenburg' georganiseerd.

Voor de organisatie van het evenement heeft een aantal Doornenburgse verenigingen en organisaties de handen ineengeslagen: Ontmoetingscentrum Doornenburg, Sportdorp Doornenburg, Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen, Kinderdorp Stikido en de Slagwerkgroep Sint-Caecilia zorgen voor een gezellige en sportieve middag waarbij er voor ieder wat wils te vinden is.

Vanaf 12:00 uur vinden er verschillende activiteiten plaats op en rond het dorpsplein. Er is een gezellige braderie, sport en spel voor jong en oud en een demonstratie van de wereldkampioenen percussie Slagwerkgroep Sint-Caecilia in het ontmoetingscentrum. Verder schieten oud-schutterskoningen om de Keizerstitel 2018 en doen de junioren van de schutterij dat voor de titel Jeugdkoning 2018. Alles natuurlijk onder deskundige begeleiding van de schutterij. Ook verschijnt Clown Click op het dorpsplein, en hij brengt zijn gloednieuwe circus mee!

Op het dorpsplein zijn verder gezellige terrasjes ingericht en is er een springkussen voor de allerkleinsten. Een dag vol activiteiten in Doornenburg, die niemand niet mag missen!