De voeten van het bestuur van deBolL zijn er ook helemaal klaar voor (foto: deBol Bemmel)
De voeten van het bestuur van deBolL zijn er ook helemaal klaar voor (foto: deBol Bemmel)

Inschrijven voor deBol jubnior Avond4Daagse

BEMMEL - Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBol in Bemmel? Wij wel! We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen want op dinsdag 29 mei gaat-ie alweer voor de elfde keer van start.

Alle kinderen vanaf vier jaar welkom. En als je nog geen acht jaar bent, mag je alleen onder begeleiding van een volwassene mee doen.

Inschrijven
Op de eerste voorinschrijvingsdag, kwamen er in totaal al 500 kinderen met hun ouders langs die graag mee willen wandelen. Was jij toen met vakantie of had papa of mama geen tijd om bij ons langs te komen?

Op woensdag 23 mei tussen 12.00 en 16.00 uur en op zaterdag 26 mei tussen 11.00 en 15.00 uur kun je je ook nog inschrijven. We hebben dan bij Het Wapen in Bemmel een aparte deBol jubnior Avond4Daagse-tafel ingericht waar je kunt inschrijven! Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld! Je betaalt bij voorinschrijving vijf euro per persoon.

Kleurplaat
Heb jij op Koningsdag ook zo’n mooie Disneykleurplaat meegenomen en is ie al helemaal ingekleurd? Breng je m dan even bij Het Wapen op 23 of 26 mei, dan bewaren wij m voor je en hangen we m in de vierdaagseweek op in het startbureau!

Rabobank ClubkasCampagne
Ook st. deBOL doet mee aan de Rabobank ClubkasCampagne 2018. Precies in de week van de A4D kun je je stem uitbrengen op de verschillende verenigingen. Wij zouden het super vinden als er ook een stem wordt uitgebracht op stichting deBol!

Meer informatie kun je krijgen via stichting deBol: www.debolbemmel.nl, stichting.debol@planet.nl of 06 27507051.