Repetitie van het Lingewaards Mannenkoor (foto: Hans Koster)
Repetitie van het Lingewaards Mannenkoor (foto: Hans Koster)

Vrouwen gezocht

HUISSEN - Vrouwen gezocht? Tot nu toe werden er alleen mannen gezocht, maar nu ineens vrouwen gezocht?

Verklaar u nader! Wel, het zit zo. Als het Lingewaards Mannenkoor mannen zoekt en daartoe menig artikel schrijft in onderhavige krant; dat het resultaat tot nu toe uiterst mager is en dat dan weer wil zeggen dat het zoeken van mannen een vruchteloze bezigheid is gebleken. Maar hoe dan verder? Hoe komen we wel aan het door ons gestelde doel?

We menen de oplossing gevonden te hebben: we moeten de dames inschakelen om hun mannen, hun vrienden, hun buurmannen te activeren op te staan uit hun lethargische houding, de rug te rechten en uit volle borst de meest fraaie melodieën ten gehore te brengen. Het bezorgt u ook een lekker rustige avond: U bent de baas over de tv! Win-win dus!

We zingen en oefenen onder de bezielende leiding van dirigent Arno Vree. Zoek ‘m maar eens op op het internet, dan weet je wat we bedoelen. Het Lingewaards Mannenkoor (ook te vinden op internet!) oefent op dinsdagavond in het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen van 19:45 tot 21:45 uur. Daarna is er ruimte en tijd voor verstandige kout en een potje kaarten. U ziet het: ook het leven van uw man kan stukken aantrekkelijker worden als u hem een beetje pusht. Bij vragen mag u altijd even bellen met de secretaris van het koor: Theo Vermaas, telefoonnummer 026 3257408. Laat u maar horen, dames en bij voorbaat dank voor uw moeite!