De spelers zijn vlnr Sam ten Westenend, Anne van Bolderen, Mats Janssen, Joeri van Ekeren 
Coach: Doreen Keurentjes
De spelers zijn vlnr Sam ten Westenend, Anne van Bolderen, Mats Janssen, Joeri van Ekeren Coach: Doreen Keurentjes Foto:

Hutaf 1 kampioen

HUISSEN - In de laatste speelronde van het seizoen begon Hutaf 1 als favoriet voor de titel. Het Huissense team had drie punten voorsprong op titelconcurrent Enjoy&Deploy Taverzo 1. Tegenstander op de slotdag was Argus 1 uit het Groningse Harkstede.

Mats Janssen, Sam ten Westenend en Joeri van Eekeren leken geen last te hebben van zenuwen. Vanaf de eerste wedstrijd namen zij het initiatief om dit niet meer uit handen te geven. Dit resulteerde in een duidelijke 8-2 overwinning waarmee Hutaf 1 beslag legde op de titel. Dit betekent dat het team promoveert naar Landelijk A, de hoogste jeugdklasse van alle tafeltenniscompetities.

Ook Hutaf 2 maakte nog kans op de titel in hun landelijk C poule. Zij begonnen hun wedstrijd tegen De Veluwe 1 uit Apeldoorn met één punt achterstand op koploper Enjoy&Deploy Taverzo 3. Jaimie Brans, Matthijs van Hilten en Jesper van Zanten kwamen echter niet verder dan een 5-5 gelijkspel. Hun concurrent Enjoy&Deploy Taverzo 3 wist met 7-3 te winnen, waardoor zij het kampioenschap opeiste.