Afbeelding

Betaalbare rijlessen na

behalen van schooldiploma!

ARNHEM – Is uw zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter ook geslaagd voor hun schooldiploma? Geef ze dan een topcadeau, waar nog jaren over gesproken wordt of profiteer zelf van betaalbare rijlessen. Start vandaag nog met autorijlessen van Rijschool Simpelweg.

De ervaren rijinstructeur Bjorn Lodder geeft zijn leerlingen les in een Volkswagen Polo (nieuwste uitvoering). En in de maanden mei, juni en juli 2018 biedt hij aantrekkelijk geprijsde lespakket, waar bij aanschaf ervan ook nog eens een proefles gratis is!

In dit vak is Bjorn een kanjer en geliefd bij zijn leerlingen. Het is een plezier om bij Bjorn van Simpelweg te lessen. Hij spreekt de taal van zijn leerlingen en weet hen op een efficiënte en prettige wijze te motiveren. Bijzondere aandacht is er voor leerlingen met faalangst.

Bjorn van Rijschool Simpleweg hanteert flexibele lestijden. Het is mogelijk om zowel overdag als
's avonds en ook op de zaterdag te rijden. Theorie kan worden gevolgd via internet volgens de speciale iTheorie. Eventueel aangevuld met een extra boek van de rijschool.

Het werkgebied van Rijschool Simpelweg is Arnhem, De Betuwe, Lingewaard en omgeving.
Meer informatie staat op de website www.rijschoolsimpleweg.nl. Met ook filmpjes over zowel de gang van zaken tijdens het theorie- en praktijkexamen. "Ik verwelkom je graag bij Rijschool Simpelweg en wens je alvast veel rij-plezier!", aldus Bjorn Lodder.

Speciale actie:
30 (uur) rijlessen inclusief een tussentijdse toets,I-theorie en een GRATIS proefles! Nu slechts voor 1150 euro!

Rijschool Simpelweg, Ulvenhoutstraat 22, Arnhem; www.rijschoolsimpelweg.nl; 06 43729029.