Afbeelding
Foto:

Bemmel on the Beach Part VII

BEMMEL - Voor de zevende keer organiseert rugbyclub Betuwe het evenement 'Bemmel on the Beach' op het Kinkelplein in Bemmel. Een weekend vol zand, rugby, volleybal en gezelligheid. Komt u ook een kijkje nemen?

In het weekend van 1 tot 3 juni worden er diverse activiteiten georganiseerd op een midden in het dorp gecreëerd zandstrand van 30 bij 60 meter. Ook dit jaar is er weer een vol programma met op vrijdag 01 juni:

· Rugbyclinics voor scholen; ook dit jaar is de animo zo groot dat er de hele dag training gegeven zal worden aan kinderen van 10 tot 14 jaar (09.30 – 15.00 uur).

· Rugbytraining voor de jeugd van Rugbyclub Betuwe (18.30 – 20.00 uur).

· En als afsluiting voor deze dag: rugbytoernooi voor niet-rugbyers (20.00-22.00 uur).

Zaterdag 02 juni ziet het programma er als volgt uit:

· Rugbytoernooi voor onze kleinste leden: 6 tot 12 jaar oud van 09.00 – 12.00 uur.

· En vanaf 13.00 uur een Beachvolleybaltoernooi voor vriendenteams (nog enkele plekken beschikbaar). Je speelt 6 tegen 6 en in jouw team zitten 2 dames, elke ronde zijn er verrassende prijzen te winnen.

· Vanaf 20.30 uur is er een Beachparty in café De Roskam.

Zondag 03 juni:

· Rugbytoernooi voor de jeugd van 13 tot 18 jaar oud, van 09.00 – 12.00 uur.

· En als klap op de vuurpijl vanaf 13.00 uur het zeer spectaculaire Beachrugbytoernooi voor de senioren met clubs uit heel Nederland. Beachrugby wordt door teams van zeven personen gespeeld, over twee helften van zeven minuten. Dat kan niet anders dan voor vuurwerk zorgen.

Rondom het Beachveld op het Kinkelplein zorgt de horeca voor een groot en gezellig terras, waar u van harte welkom bent om sport te komen kijken onder het genot van een drankje! Voor de kinderen is er een grote zandbak om zich in uit te leven.

"Dit alles is niet mogelijk zonder de hulp van onze hoofdsponsors: onder andere Café61, café De Roskam, & Heijting Milieuservice. Maar ook onze andere sponsors zijn zeer belangrijk, zij hangen ook dit jaar met vlaggen en reclameborden langs het veld. Heb jij vragen of wil jij meedoen aan Bemmel on the Beach als niet rugbyer of met het Beachvolleybaltoernooi? Mail naar: bemmelonthebeach@hotmail.com."