Afbeelding
Foto:

Zeventiende Bemmel Open Dubbeltoernooi

BEMMEL - Van maandag 11 tot en met zondag 17 juni houdt Tennisclub Bemmel weer het jaarlijkse toernooi.

Het is een gezellig dubbeltoernooi met categorieën 4/5/6/7 en 8 in DD, HD en/of GD en dat in de leeftijdscategorieën 30+ en 50+. Zoals gewend, speel je in een poule-systeem zodat je altijd verzekerd is van een aantal leuke partijen op eigen speelsterkte.

Natuurlijk wordt rekening gehouden met de deelnemers aan de Zomeravondcompetitie; woensdags worden er daarom géén wedstrijden gepland.

Er is genoeg te doen: veel wedstrijden, gedurende de week lekker dingen verzorgd door Roelofsen Horeca Groothandel B.V. De feestavond vrijdag 15 juni met een culinaire verrassing van Eetwinkel Polly en natuurlijk weer een loterij met veel leuke prijzen! Zondag 17 juni is de prijsuitreiking met hapjes van Restaurant Da Giorgio. Kortom; het wordt weer een gezellige week bij T.C. Bemmel! Ook als toeschouwer dus genoeg te beleven!

"Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in! Inschrijven kan tot 4 juni. Meer informatie staat op: www.tennisclubbemmel.nl, www.toernooi.nl, mijnknltb.toernooi.nl en Facebook: Bemmel Dubbel Open Toernooi."