De Zandse Kerk (foto: D. Schluter)
De Zandse Kerk (foto: D. Schluter) Foto: D. Schluter

Clubkascampagne:

stem op De Zandse Kerk

HUISSEN - Deze weken vindt de stemperiode van de Clubkascampagne van Rabobank Oost Betuwe weer plaats. Stichting De Zandse Kerk neemt ook deel als goed doel. "Uw stem is geld waard en helpt ons naar ons doel! Stem dus tweemaal stichting De Zandse Kerk."

Stichting De Zandse Kerk heeft zich het lot aangetrokken van De Zandse Kerk. De Zandse Kerk moet
behouden blijven voor de toekomst. De Zandse Kerk wordt het cultureel kloppend
hart binnen de gemeenschap. Succesvolle activiteiten van afgelopen jaar waren onder andere de lampionnentocht met Sint-Maarten, de kerstmarkt en de koffieochtenden. Komend jaar zullen er meer activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud waarvoor deze Clubkascampagne bestemd is.

Naast de eigen activiteiten stellen we het kerkgebouw ook ter beschikking aan lokale verenigingen om diens activiteiten te ontplooien. Op deze wijze ondersteunt de stichting ook het lokale vrijwilligersleven, de fundamenten van de gemeenschap in Lingewaard.
"U steunt tocht ook dit initiatief? Stem dus van 15 tot 30 mei op stichting De Zandse Kerk. Ken twee stemmen toe aan ons waarmee we een mooi bedrag kunnen verkrijgen tijdens de Clubkascampagne. Momenteel wordt al druk gewerkt aan een activiteitenprogramma, dus wie weet mogen we u later dit jaar verwelkomen in De Zandse Kerk. Inspiratie voor andere stemmen? Natuurlijk zijn er meer goede doelen. Kijk nog even op de website van Rabobank Oost Betuwe voor meer inspiratie. Wilt u meer weten over stichting De Zandse Kerk? Kijk op www.zandsekerk.nl of volg de Facebookpagina."