Koffieochtend staat al weer klaar (foto: D. Schluter)
Koffieochtend staat al weer klaar (foto: D. Schluter) Foto: D. Schluter

Kom 'Op de koffie' in

De Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 30 mei van 10.30 tot 12.00 uur, haar derde inloopkoffieochtend. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk, waarin bezoekers informeel en gezellig met elkaar in gesprek gaan.

"Op basis van zeer positieve ervaringen met de eerste twee bijeenkomsten zien wij met enthousiasme uit naar de komende koffieochtend. Ons team van gastvrouwen staat dan weer klaar om u te ontvangen. Ook willen zij, samen met de deelnemers, graag van gedachten wisselen over invulling van toekomstige bijeenkomsten. Dit alles onder het motto: 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet vooral van de gezelligheid'. Nodig graag ook zelf mensen uit om hieraan mee te doen; dus gezellig aan te schuiven.

De afgelopen keren was belangstelling groot voor deze wijze van ontmoeten. Onze volgende vraag luidt: is er behoefte aan een meer specifieke invulling? Bijvoorbeeld door af en toe sprekers uit te nodigen voor een korte informatieve presentatie? Zo ja, wat zijn dan de onderwerpen waarover u informatie wenst? Uw mening horen we graag!"

De Zandse kerk is 30 mei weer open vanaf 10.00 uur. "Wij laten u ook graag zien hoe de verbouwingsactiviteiten vorderen en staan klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden. En... wij zien weer uit naar een grote opkomst. Ook wijzen wij op de gebruikelijke kosten voor deelname: 2,00 euro per bezoeker. Zoekt u contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail dan naar info@zandsekerk.nl of bel naar 06 14803998 of bezoek www.zandsekerk.nl."