(foto: Huub van Nunen)
(foto: Huub van Nunen) Foto: Huub van Nunen

Gezamenlijke muzikale middag Zonnebloem

ANGEREN - Woensdag 16 mei kwamen de gasten van de Zonnebloem afdeling Angeren naar het Dorpshuis voor een muzikale middag. Ook hadden de afdelingen Gendt en Doornenburg gehoor gegeven aan de uitnodiging.

Er werden liedjes van Vader Abraham ten gehore gebracht, niet alleen de bekende hits ‘kleine café’ en ‘bedankt lieve ouders’ die uit volle borst werden meegezongen, maar ook mooie luisterliedjes zoals ‘zigeunerlied’, ‘nooit meer klagen nooit meer vragen’ en ‘adios mijn vriend’ een lied uit de jaren '90 over zinloos geweld, wat helaas in deze tijd nog steeds actueel is.

Henk en Lenie Gertsen luisterden enkele liedjes op met een dans, zoals de Engelse wals, de polka en zelfs de sirtaki. Tot slot werd het lied ‘Vrede’ gezongen, waarbij na afloop van dit mooie lied alle gasten een witte roos aangeboden kregen.

Na het dankwoord van de voorzitter werd als toegift het lied ‘Er is een tied van komen, er is een tied van gaan’ gezongen, waarna de gasten weer voldaan naar huis gingen. "We kunnen terugkijken op een geslaagde gezamenlijke middag, die hopelijk een vervolg krijgt."